BILDARKIV

  2020

Trots Coronavirus kunde vi genomföra ännu en betonggjutningskurs hemma hos Mise Sten som var vår kursledare. Som Ni ser här nedan blev det många fina alster, allt från tuppar och hönor till skålar, ljuslyktor, meloner och pallar m.m. Endast fantasin satte gränser.

Trädgårdsloppisen i maj månad i vandrahemmets trädgård blev en succé! Riktigt mycket folk kom, pratade trädgård och köpte plantor som några av föreningens medlemmar sålde. Vi hoppas att fler medlemmar kan vara med och sälja nästa år för det finns en stor efterfrågan och ett stort intresse!

(Bilden är tagen när de flesta plantorna är slutsålda...)

2019

Jan-Erik Karlsson lärde oss att klippa fruktträd i mars månad

Olof Ekblad besökte oss i mars och föreläste om sitt stora intresse, dahlior. I september gjorde vi sedan ett trädgårdsbesök hos honom och fick njuta av flera hundra sorter!

Gjuta i betong fick vi lära oss hos Mise Sten, här några färdiga konstverk

Axplock från sommarens trädgårdsbesök

Trädgårdsloppisen i Vandrahemmets trädgård är en av årets höjdpunkter!

Skördefesten är ett utmärkt sätt för oss att visa vad vi erbjuder i föreningen. Nytt för året var egenhändigt gjorda växtarrangemang som vi sålde lotter på. Dessa tog snabbt slut så till nästa år kommer det att finnas många fler...

Välbesökta och trevliga trädgårdscaféaftnar har vi också haft. Här från Lundstedts där vi fikade och senare fick vi

njuta Lotta Heller som visade oss hur man gör vackra jularrangemang av material man kan finna i sin egen trädgård och i skogen ex.vis

Lotta återkommer under 2020