Idag, lördag samlades en grupp intresserade av att bygga insektshotell hos Håkan och Anna-Lena Hallberg i Moholm. Vi fick en minst sagt trevlig stund tillsammans. Vi började med fika i solens sken som Ann och Anna-Lena ordnat åt oss. Stommarna till hotellen hade Håkan Hallberg och Håkan Odelhög tillsammans snickrat ihop. Därefter satte vi igång att fylla hotellen med kottar, pinnar, hö, flis och annat.

Resultatet ser Ni här! Och Ni som inte var där, Ni gick verkligen miste om något!

       

               2021

    2020

Trots Coronavirus kunde vi genomföra ännu en betonggjutningskurs hemma hos Mise Sten som var vår kursledare. Som Ni ser här nedan blev det många fina alster, allt från tuppar och hönor till skålar, ljuslyktor, meloner och pallar m.m. Endast fantasin satte gränser.

Trädgårdsloppisen i maj månad i vandrahemmets trädgård blev en succé! Riktigt mycket folk kom, pratade trädgård och köpte plantor som några av föreningens medlemmar sålde. Vi hoppas att fler medlemmar kan vara med och sälja nästa år för det finns en stor efterfrågan och ett stort intresse!

(Bilden är tagen när de flesta plantorna är slutsålda...)

2019

Jan-Erik Karlsson lärde oss att klippa fruktträd i mars månad

Olof Ekblad besökte oss i mars och föreläste om sitt stora intresse, dahlior. I september gjorde vi sedan ett trädgårdsbesök hos honom och fick njuta av flera hundra sorter!

Axplock från sommarens

trädgårdsbesök

Gjuta i betong fick vi lära oss hos Mise Sten, här några färdiga konstverk